Start Opniew - Kerstboom

Wat was en is het een bijzonder jaar 2020!

Wat was en is het een bijzonder jaar 2020! Veel dingen die we automatisch deden en waar we eigenlijk niet bij nadachten lijken nu verhalen uit een ver verleden. Alsof we toen in een sprookje van gedachte vrijheid hebben geleefd. Alles wat we toen uit gewoonte deden, moet nu over nagedacht worden.  Nieuwe regels, nieuwe afspraken en wat daaruit naar voren komt is dat we duidelijk hier en daar in de war zijn van/door de onduidelijkheid. De manier van kijken naar het leven (buiten mij) lijkt nu vooral vanuit ANGST (voor de dood) te zijn. Als er iets op ons af komt waar we bang van zijn/worden is er een natuurlijke reactie van vechten, vluchten of bevriezen. Nu is het door onze regering al bepaald dat we binnen moeten blijven (bevriezen). Wat dus stilstand betekent. Toch is het bijzonder te ervaren dat we in onszelf wel vrij zijn in ons voelen en denken. We kunnen zelf de keuze maken waar we onze aandacht op richten en waar we over nadenken en wat we willen voelen (liefde).

Bij Start Opnieuw heb ik in deze tijd zelf nóg meer gehad aan mijn stemvorken, klankschalen en gong! Het haalde mij uit de angst en ik kreeg weer vertrouwen en energie. Sliep ook beter en werd niet meer onrustig van alle informatie om me heen. Ik besloot hiermee ook naar buiten te komen om ook, voor wie dit wilde, deze ontspannende en genezende klanken te laten ervaren. Want wat is er nou mooier dan blije mensen om je heen, die weer in hun kracht staan, die beseffen hoe mooi en bijzonder het leven eigenlijk ook is, als we anders durven kijken en gaan voelen.

Verschillende van jullie hebben ook de groepshealing op afstand al mogen / kunnen ervaren. Ik wist dat dat mogelijk was, maar door jullie reacties na een gonghealing werd ik nog meer bewust van de kracht van intentie en de verbinding met elkaar. Met het hoofd niet te begrijpen, maar zo werkelijk voelbaar. Het maakt dus niet uit waar je woont, dat kan op elke plek op aarde ontvangen worden als we dat willen. Net als de afstandbediening van de radio, je zet het op radio 2 of 3FM en je bent erbij.

Ik ben steeds erg blij en enthousiast en dankbaar dat het ook zijn werking op afstand heeft. Het geeft mij het vertrouwen om door te gaan, ondanks dat ik besef dat het toch niet echt te begrijpen valt. In het nieuwe jaar ga ik door met gonghealing op afstand. Op Facebook  kondig ik aan wanneer er weer een groepshealing is. Een healing alleen voor jezelf kan natuurlijk ook. Maak dan een afspraak zodat ik dan voor jouw individueel speel. De eerste groepshealing in 2021 is op zaterdag 2 januari 20:21uur. Je kan je aanmelden via mail: ans@startopnieuw.nl onderwerp: healing 2 januari en in het bericht de vermelding van je naam, geboortedatum en woonplaats (mocht ik dat nog niet van je hebben).

Ook is het mogelijk om afspraak te maken voor live individuele sessies bij mij thuis. (o.a. klankbad; tempelschaalcoaching; gongreading en healing) Kijk op de website www.startopnieuw.nl als je voelt dat ik iets voor jou zou kunnen betekenen bel of mail dan voor informatie.

En nu staan we voor kerst. Het feest van vrede op aarde. Ik wens jou vrede in jouw hart voor nu en in het nieuwe jaar.