Behandelingen

Je hebt een Zelfhelend vermogen. Dat weet je allang. Als je je bezeert en je wonden verzorgt, dan zal je lichaam ervoor zorgen dat je geneest. Soms heb je even een frisse start nodig. Iemand die je helpt te herinneren aan wat je allemaal zelf kunt. Zo iemand ben ik. Ik kijk met je mee. Wat heb je nodig, wat kan ik voor jou betekenen. Ik stem me op jou af en help jou die nieuwe start te maken. Hoe? Ik maak gebruik van klankschalen, stemvorken, mijn stem. Het enige wat jou dan te doen staat is ADEMEN. Ik begeleid je om je levensadem op een bewustere manier te gebruiken. Je zal merken dat er meer ruimte komt in jezelf – dat is het begin van een nieuwe start.

Veel gestelde vragen:

Afhankelijk van je hulpvraag, lichamelijke of emotionele, energetische of mentale klachten, ga ik met jou in gesprek (intake). De behandeling wordt helemaal op jou afgestemd.

Minimaal 3 behandelingen: intake met Tempelschaal en Gong . 2e behandeling (ook met stemvorken) aan de voorzijde van je lichaam (staat voor het heden), de derde behandeling op de rug (verleden). Inclusief klankmassage.

Een fiets breng je jaarlijks naar de fietsenmaker om te zorgen dat je fiets in goede conditie blijft. En je auto breng je naar de garage om te zorgen dat die jou veilig van A naar B blijft brengen.

Zo is jouw lichaam jouw voertuig. Met een klankbehandeling help je jezelf om je energie op peil en in balans te houden. Het is een onderhoud van je lichaam, geest en energiesysteem. Je zorgt dat je ernstige klachten voor blijft.

Het bijzondere van het leven is dat je elke dag een nieuwe start maakt. Terwijl je toch denkt dat je niet verandert en alles steeds op dezelfde voet doorgaat. Tot er een grote verandering plaats vindt of dat je om wat voor reden dan ook vastloopt; je bent ontslagen, je hebt een burn-out, je bent steeds moe, je bent niet (meer) gelukkig, je hebt een geliefde verloren, je voelt je alleen, je voelt je niet begrepen of je voelt je in de steek gelaten..

Steeds het gevoel hebbend…. en nu? En nu dan, hoe verder? Ik wil met je meedenken je dromen waar te maken. Van denken naar voelen te gaan. Want je kan altijd een nieuwe start maken.

Behandelingen

Prijslijst

 • Ik werk op maat, daarbij maak ik gebruik van klankschalen, tempelschaal, gong en stemvorken. Met jouw hulpvraag gaan wij aan de slag.

   

   

 • €122,-
 • Pakket (5 behandelingen)

  €500,-

 • APK behandeling, na  half jaar ..

  €122,-

 • Gong reading (klankdiagnose) en healing op afstand                                                     € 12,22

 

 • Klankbad 1 pers./ 2 pers.                                         €55,-     €80,-


 • Klankbad groep (p.p.)                                                         €30,-