Ervaringen

Ken je dat?

Je leeft voluit je leven. Je ontmoet veel mensen, je geniet. Doet ervaringen op en je blijft doorgaan. Onbewust sla je veel op. Je gaat door ook al voel je je steeds ‘voller’ worden.

Ik kan je van harte aanbevelen om een afspraak met Ans te maken.

Haar aanpak met coaching en klankschalen (en nog veel meer) lost de volheid op zodat je letterlijk en figuurlijk: dicht bij jezelf kunt blijven. Eventuele blokkades worden opgeruimd. Pure vrijheid, energie en ontspanning ga je ervaren. Ik kan het je van harte aanbevelen.

- Wenneke

Afbeelding2

Ik voel me bij haar op mijn gemak.

Het effect tijdens de behandeling was verbazend. De trillingen stroomden door mijn hele lichaam. Dit was heel prettig om te ervaren. Ans gaf aan wanneer ik in- en uit- moest ademen.

Ans werkt integer, rustig, prettig en geduldig. Ik voel me bij haar op mijn gemak. De ruimte is top en heel prettig.

- Marijke

Afbeelding1

Je bent zo goed en dienstbaar naar de ander!

De wereld mag nu weten dat je een tovenares met de klankschalen bent!!!

Je trilt met gemak de blokkades weg, die mensen vaak belemmeren stappen te zetten die ze graag willen zetten.

Je geeft mensen hun kracht terug. Een geweldige gave die de wereld nu nodig heeft!

Ik ben dankbaar voor je hulp! Ik gun het ieder ander ook. Een investering in jezelf die je leven verrijkt!!

- Judith

Een heerlijk klankbad gehad!

Een wat???

Tijdens de behandeling worden klankschalen (of stemvorken) aan geslagen en zorgen voor een geluid. … Het geluid kunnen wij horen maar de trilling kunnen wij voelen.

Doordat ons lichaam voor meer dan de helft uit water bestaat, worden trillingen (geluid) op een schitterende manier door ons lichaam geleid.

Ja, ik was wat sceptisch maar het is super, heerlijk ontspannend!

Een totale massage voor lijf en geest!

Lieve Ans, wat was het een heerlijke ervaring vorige week maandag. Als ik eraan denk, voel ik nog de zachter trillingen in mijn lijf. Een klankschalenbad dat mij van binnen reinigt. Het water waaruit mijn lichaam voor het grootste gedeelte uit bestaat, trilde zachtjes op alle plekken in mijn lichaam. Blokkades werden opgeheven en van binnenuit werd mijn lijf gereinigd. Heerlijk ontspannend en zachte kriebels in alle vezels. De reinigende werking van water, maar dan van binnen. Heerlijk! Bedankt en ik hoop dat je veel mensen hiermee kunt verwennen.

Reacties na de gonghealing op afstand:

Meteen toen ik lag, begon mijn lichaam zachtjes te schudden. Dat gebeurt altijd als ik zittend in meditatie ga, maar nu dus ook.. Dit bleef aanhouden tot het einde. – Ik voel je liefdevolle verbinding. Mijn voeten werden weer meer geaard.. Ook de andere chakra ’s werden aangeraakt. Toen kreeg ik gloeiende handen. Die heb ik op mijn buik en daarna hart gelegd.. Weer tintelen mijn benen. Daarna voelde ik duidelijk mijn beschermengel. Het voelt of ze me een roze liefdesbril opzet. Dan voelt ze zo dichtbij en beschermend.

- Tineke

Ik wil je allereerst hartelijk danken voor de geweldige sessie gisteren.
Alles wat je neer schreef, klopt als een bus! Ik kreeg wel een geweldige energie boost, ongelooflijk hoe de energie begon te stromen, en warm dat ik het kreeg! Dat kwam goed van pas, want nadien had ik een zoom meeting tot 10u die natuurlijk heel goed verliep.

- Guido

Ik wilde je nog bedanken voor de healing, echt heel fijn! Ik had nog nooit een live gonghealing meegemaakt en ook nog nooit eentje op afstand. Ik vond het een hele bijzondere ervaring! Toen we startte voelde ik mijzelf al gelijk een soort van zweven. Ik merkte wel dat ik eerst wat weerstand voelde in m’n hoofd, maar al snel daarna kon ik mij overgeven. Ik voelde de healing ontzettend in mijn baarmoeder en handen. Ze begonnen erg te kloppen en werden warm. Ik kon daarna heerlijk rustig slapen, dus dankjewel daarvoor!

- Lisan