Startopnieuw_zonsondergang

Klanken op afstand… en werkt dat?

Natuurlijk dacht ik zelf in eerste instantie ook van HUH? Hoe dan?

Ik kon het zelf ook pas geloven toen ik het zelf ervaren had! Wow, wat een sensatie in mijn lichaam! Een soort van inwendige massage!  ik voelde veel trillingen in mijn lijf en had na de behandeling ook als vanzelf  behoefte om veel water te drinken. (Dat was ook gezegd, dat water nodig was om de afvalstoffen af te voeren). Ik had een heel ontspannen gevoel in mijn lichaam en er was stilte in mijn hoofd. Ik had geen behoefte aan tv of andere afleiding meer, vergelijkbaar hoe ik me voel na een dagje sauna. Die avond ging ik vroeg naar bed en ik had een goede nachtrust. De volgende dag werd ik uitgerust wakker en de dag verliep relaxed.

Behandeling op afstand kan ongelooflijk schijnen, maar denk dan eens aan de wijze waarop beeld en geluid vanaf een zenderantenne onzichtbaar
door de ruimte via een satelliet door een (schotel)antenne wordt opgevangen. Om dan doorgeseind te worden via kabel naar een apparaat dat het signaal weer omzet in hetzelfde beeld en geluid.

Is dat niet éven ongelooflijk?   Je kunt het hier echt mee vergelijken.

Je kunt de uitzending dan pas ook echt zien/horen/ontvangen als je erop afgestemd bent. Als uitgezonden wordt op Net 1 en je bent afgestemd op Net 3 dan mis je de uitzending.

Bij klanken op afstand werkt het als volgt:
– Het moment van zenden en ontvangen wordt afgestemd.
– Het enige wat de ontvanger hoeft te doen is op de afgesproken tijd rustig te gaan zitten of liggen en het toe te laten.
– Dus zoiets als “ja, ik wil dit ontvangen”. Dan gewoon rustig ademen en voelen.
– De “zender” maakt verbinding, stemt zich af, op de ontvanger(s), maakt klanken en de klanken vinden buiten tijd en ruimte hun weg.

Wat ik inmiddels weet door de verschillende reacties is dat iedereen het anders ervaart, omdat iedereen anders is en andere behoeftes heeft.
Bijvoorbeeld: de een heeft een gespannen lichaam, de ander een vol hoofd met teveel onnodige gedachtes,  de volgende is gewoon moe.
Na een behandeling krijg ik vaak woorden terug zoals: rust, fijn, ik denk niets, het was ontspannen, ik voelde…
En prachtig ook dat het lichaam zo wijs is, dat het binnenlaat wat het aankan, of wat nodig is.

Na een gonghealing op afstand kreeg ik bijvoorbeeld dit bericht terug:

“Ans, wat jij doet, dat werkt 100% zeker op afstand!

Heel bijzonder was het! Niet te beschrijven wat ik voelde. Alsof er een windvlaag de doorstroming in mijn benen weer hielp. Ik dacht echt van :”Wow, wat gebeurt er nu..?” Ook mijn hoofd werd rustiger. Ik heb het over mij heen laten komen en wilde aan het eind als vanzelf water drinken, die behoefte was er gewoon, terwijl ik niet zo van water drinken ben… Het heeft me echt goed gedaan! Ik kreeg zelfs inzichten in wat mij kan helpen. Ik voelde me zoo ontspannen! En had zoiets van “ik ben er weer”, ik had meer energie. De nacht erna heb ik ook heel diep geslapen. De volgende ochtend was ik heel helder. Zelfs water drinken was makkelijker. En ik reageer thuis anders. Rustiger, meer bij mezelf. Echt fijn! Het geeft kracht waar je het nodig hebt! Het is heel bijzonder om dit te ervaren zo zonder de klanken van de gong te horen, en dat dit zo goed werkt op afstand. Ik denk dat het een goede afwisseling is om je weer bij jezelf te brengen. Dus live bij de gong en dan weer op afstand, als onderhoud voor jezelf. Ik weet dat je het naast groepshealing ook persoonlijke healing op afspraak doet. Dus je hoort binnenkort van mij, dan maak ik een afspraak voor mezelf (en mijn gezin) als ik voel dat ik het weer nodig heb. Dankjewel voor deze ervaring!”

We hoeven niet meer alles met ons hoofd te begrijpen, maar we weten wel dat alles energie is en dat is onzichtbaar, maar wel voelbaar.

Vooral in deze tijd dat we het echte contact missen is het prachtig dat we op deze eeuwenoude manier de verbinding weer weten te maken buiten tijd en ruimte.

Ik ben dankbaar voor deze wijsheid.

Liefs van Ans